MIREASA PENTRU FIUL MEU. VIOMAGIA si-a exprimat simpatia pentru Constantina

Eliminarea din competitie a lui Viorel si a mamei acestuia, doamna Aurica, au pus din nou in miscare atat strategiile din Casa cat mai ales pe cele de afara.

Asa cum speculau multe voci, inca din urma cu 2-3 saptamani, dupa iesirea lui Viorel, cel mai castigat cuplu este cel format dintre Constantina si Raymond.

Conform antifanilor, strategia celor doi a fost una cat se poate de previzibila: sustinerea cuplului Viorel-Laura pentru a se crea o imagine de “oameni buni si corecti” apoi o racire brusca doar din dorinta de a nu mai fi asociati cu un cuplu format artificial si fara sentimente profunde.

In ultimele zile de dinaintea votului, Raymond a tinut sa precizeze de mai multe ori ca nu este prieten cu Viorel ci doar un apropiat al acestuia. Nu si-a mai incurajat fanii sa voteze ramanerea in competie a lui Viorel, marturisind ca pentru el, in aceasta competitei, conteaza numai Constantina.

Fostul iubit al Laurei este deja istorie pentru sezonul 3 MPFM si fanii emisiunii au inceput deja sa observe primele rezultate, in discutiile purtate pe Facebook.

Fan emisiune: “AM VAZUT CA PAGINILE DE SUSTINERE A LUI VIOREL AU SCHIMBAT POZA DE PROFIL CU UNA IN CARE APARE TINA!!! DEJA DECLARA RAZBOI OANEI SI SUNT DISPUSI SA O DETRONEZE! AU SPRIJINUL EVEI P., mesaj care vrea sa induca ideea ca singurul scop al Constantinei a fost acela de apune mana pe fanii lui Viorel.

Chiar daca este destul de devreme sa se traga o concluzie asupra celor intamplate, un alt telespectator a atras atentia asupra primelor efecte ale eliminarii lui Viorel: “ATENTIE!!!! CONSTANTINA A CRESCUT IN VOTURI PE NEOFICIALE SI SONDAJE DE PE FACEBOOK. E CLAR CE VOTEAZA VIOMAGIA. STIU CA NU AVETI INCREDERE, DAR ACESTE SURSE SUNT FOARTE PRECISE. ELE COINCID CU CELE OFICIALE.