MIREASA PENTRU FIUL MEU. Vom avea parte de un sezon mai scurt decat precedentele?

Sezon total atipic al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Desi editia a patra nu are o luna de zile de cand a debutat, deja in Casa sunt 3 concurenti mai putin, doi baieti iesiti afara din cauza unor probleme medicale si Andreea, pe care staff-ul a eliminat-o in urma unor grave incalcari de regulament.

Interesant este faptul ca atipic pentru tiparul obisnuit al emisiunii, in acest sezon concurentii par mai interesati de a iesi cat mai repede din competitie decat de a ajunge in finala.

Daniel se vrea si el in afara competitiei. Lucrurile nu merg entuziasmant intre el si Valentina, fata alaturi de care formeaza un cuplu. In plus, se pare ca bacauanul nu a reusit sa se acomodeze prea bine la rigorile competitiei, acest lucru venind in sprijinul eliminarii lui premature.

Chiar si Cristian a dat de inteles ca este interesat de o iesire din Casa. Chiar daca nu duce deloc lipsa unui numar consistent de fani, Cristian este dezamagit de comunicarea cu Elly, fata langa care ar fi urmat sa inceapa o relatie.

Si in randul fetelor se anunta dezertari inainte de termen. Roxana, proaspata despartita de Stefan, si Raluca, aflata intr-un cuplu cu Flavius, si-au exprimat in mai multe randuri dorinta de a parasi show-ul cat mai repede.

In aceste conditii, apropiatii acestei emisiuni critica in primul rand staff-ul pentru selectia nereusita a competitorilor din acest sezon si a faptului ca nu a reusit sa mentina interesul ridicat asupra show-ului.

CITESTE SI: MPFM 1 OCTOMBRIE 2014. Zvon: Elena si Lucian se cunoasteau cu mult inainte de inceperea sezonului 4

Sunt insa si voci care vad partea plina a paharului. In acest ritm, sezonul va lua sfarsit inainte ca moderatoarea Mirela Boureanu Vaida sa nasca, caz in care nu va mai fi nevoie de a se gasi o persoana care sa-i tina locul acesteia in desfasurarea emisiunii.