MIREASA PENTRU FIUL MEU. ALIN: Mama Ginei sa stea linistita, voi avea grija de ea!

Surpriza de proportii in emisiunea de luni “Mireasa pentru fiul meu”. Desi au facut parte dintre concurentii care au intrat in Casa inca de la debutul sezonului si in timpul petrecut in competitie nu au format un cuplu, Gina si Alin au marturisit ca eliminarea din show a insemnat si debutul unei relatii sentimentale intre ei.

De-a lungul celor aproape 12 luni, au existat momente in care cei doi au fost sfatuiti, atat de persoane din interiorul Casei cat si de fani ai emisiunii sa formeze un cuplu, insa Alin si Gina au preferat sa astepte eliminarea lor din competitie pentru a fi siguri de purtatea sentimentelor dintre ei.

Au aparut in platoul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” mai fericiti ca niciodata, starnind nu numai exclamatii de surpriza din partea fostilor colegi ci si ropote de aplauze dupa fiecare dintre cele doua sarutari patimase surprinse de camerele de supraveghere.

Cu toate ca Alin a povestit faptul ca atunci cand s-au intalnit la HOTEL, Gina a sarit in bratele lui si l-a sarutat, fostul concurent sustine ca nu au dormit impreuna si ca Gina este fecioara in continuare.

“Mama ei nu trebuie sa-si faca griji. Am dormit separat. O respect pe Gina si o voi respecta in continuare. Ii promit ca voi avea grija de ea. Chiar daca vom face ceva, nu voi spune in mod public. Insa, mama ei sa stea linistita. Gina a dormit singura, iar eu cu mama mea”, a declarat Alin.

Gina a declarat in momentul in care a pasit in casa “Mireasa pentru fiul meu” ca este virgina si ca si-ar dori sa se casatoreasca fecioara.