MIREL MINDINICA, comisar sef de la SECTIA 11 POLITIE, trimis in judecata pentru LUARE DE MITA

MIREL MINDINICA, COMISAR SEF in cadrul SECTIEI 11 POLITIE din Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in stare de AREST PREVENTIV, fiind acuzat ca a cerut bani de la o persoana, cercetata pentru furt calificat.

Potrivit DNA, MIREL MINDINICA, comisar sef de politie desemnat sa efectueze acte de urmarire penala intr-un dosar penal al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, a pretins de la doi denuntatori, cercetati in dosarul mentionat pentru furt calificat, suma de 500 lei, pentru a-i ajuta pe acestia sa nu fie trasi la raspundere penala.

CITESTE SI: 

Pe 9 noiembrie, MIREL MINDINICA a pretins un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi de la unul dintre denuntatori, insa cum acesta din urma nu avea banii necesari cumpararii acelor produse, el i-a inmanat politistului suma de 200 lei, urmand ca peste cateva zile sa-i mai remita 500 lei.

Ulterior, la data de 11 noiembrie 2015, politistul a mai primit suma de 190 lei, ocazie cu care a fost prins in flagrant de procurori.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucuresti, cu propunere de a se mentine masura arestarii preventive.

Sursa foto: bzi