Mirel Palada, dupa declaratiile la adresa lui Basescu: Sunt si alte exemple de consilieri prezidentiali care comunica liberi si nestingheriti pe Facebook

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, sustine ca sunt si alte exemple de consilieri prezidentiali care comuncia “liber si nestingherit” pe Facebook si il da ca exemplu pe Sebastian Lazaroiu.

Mirel Palada il caracterizase pe Traian Basescu pe pagina sa de socializare, dupa declaratia de aseara de la Palatul Cotroceni, drept “beat, matrafoxat si iresponsabil”.

“Si uite si alte exemple de consilieri prezidentiali care comunica liber si nestingherit si expresiv si retoric pe FB. Sa inteleg ca doar la portocalii e voie la libertatea de expresie?”, scrie Mirel Palada pe contul sau de Facebook.

“Libertate sa fie, dar nu pentru catei? Realitatea TV, ce aveti de spus in privinta acestor exprimari? Ca nu v-am auzit sa fiti atinsi la senzorul de indignare pentru asta. Doamnelor si domnilor, Sebastian Lazaroiu dixit”, adauga purtatorul de cuvant al Executivului. 

Vezi aici ce a spus Mirel Palada vizavi de declaratiile lui Traian Basescu

Mirel Palada da si cateva exemple din postarile lui Sebastian Lazaroiu.

“Antonescu delireaza iarasi. A gasit explicatia pentru sprijinul Germaniei si SUA pentru Basescu. Cica mish-mash-uri sau asa ceva. El e pregatit sa fie partener nu seful unei colonii. Chipurile… Crin, de ce nu spui public ce mesaj ti-a dat Gordon. Vrei sa rezum eu? ‘Fuck off, kid!’ Cand o sa intelegi ca nu ai trecut o minima evaluare privind stabilitatea mintala?”

“Fantoma aia de Antonescu, care ne tot bantuie de la referendumul din 2012, zice: In realitate Traian Basescu a fost demis. Eu sunt convins ca in realitatea lui asa s a intamplat”

“Felix si-a trimis oamenii sa strice si o cununie civila. Sa te mai miri ca omul asta si-a turnat rudele la securitate si si-a bagat propria fiica paravan pentru operatiuni ilegale?”

“Varujan Vosganian, pe blog: Antonescu a spus ca prezenta mea in Guvern e previzibila 99%. S-a adaugat si acel 1% care lipsea. Alt fraier”.