MIREL PALADA, fostul purtator de cuvant al Guvernului, isi bate joc de ROMANII din Diaspora

MIREL PALADA, fostul purtator de cuvant al Guvernului si consilierul premierului Victor Ponta, continua seria de remarci si reactii halucinante. Cunoscut pentru declaratiile si actiunile sale de prost gust, Palada nu se dezminte nici atunci cand vine vorba de rezultatele votului de la ALEGERILE PREZIDENTIALE in urma caruia seful sau a incasat o bataie pe cinste din partea contracandidatului Klaus Iohannis.

Astfel, Mirel Palada, a publicat pe Facebook un text in care sustine ca: ,,Evident, nu e bine ca toata puterea sa fie la PSD, pentru ca, nu-i asa?, va fi dictatura si suferinta si vor suferi pufosii din diaspora de suferinta“, scrie el, ironic. Consilierul premierului Victor Ponta, fost purtator de cuvant al Guvernului, a fost retras din functie in urma unor aprecieri jignitoare la adresa jurnalistilor, mentionate, de asemenea, pe pagina sa de Facebook. Palada, de profesie sociolog, a lucrat si in campania liderului PSD Victor Ponta.

CITESTE SI: Mirel Palada era convins ca Ponta va castiga: Relax. Luati cu alcool. Mars la vot sa va treaca emotiile. Sa scapam de Basescu si de minionul sau, Iohannis 

„ Tot azi, inainte sa cante cocosul de trei ori, evident ca a venit Iohannis sa spuna ca stai sa vezi ca de fapt noi totusi vrem toata puterea. Evident ca nu e bine ca toata puterea sa fie la PSD, pentru ca, nu-i asa?, va fi dictatura si apocalipsa si vor suferi pufosii din diaspora de suferinta“, scrie Palada.

„Dar evident ca e foarte bine sa fie toata puterea la PNL, care de fapt e un PDL vopsit, sa nu se prinda fraierii. Pentru ca, nu-i asa?, va fi bine si soarele va lumina pe cer si pasarile vor canta in germana si Angela Merkel va trimite un tir cu flori si un alt tir cu catuse, sa se serbeze victoria eliberarii Romaniei de sub jugul asupritor. In 2010-2012, toata puterea a fost la Basescu si Boc. Atunci n-a mai fost dictatura. Doamne, ce fraierii e oamenii, Doamne. Adica pufosi. Si nici macar n-au trecut trei zile…“, concluzioneaza Mirel Palada.

CITESTE SI: Purtatorul de cuvant al Guvernului, atac dur pe Facebook la adresa unor ziaristi 

Sursa foto: jurnalul.ro