Mirel Palada isi pune cenusa in cap dupa ce l-a facut beat, matrafoxat si iresponsabil pe Traian Basescu

Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, isi pune cenusa in cap dupa ce lansase un atac violent la adresa presedintelui Traian Basescu. Palada a scris pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele este beat, matrafoxat si iresponsabil.

Mirel Palada si-a cerut, luni seara, prezent in studioul Realitatatii Tv, “mii de scuze” pentru adoptarea unor “norme metodologice” gresite.

“Trebuie sa-mi recunosc o oarecare greseala, si anume faptul ca eu, ca un sociolog naiv care credea ca poate sa se ia dupa modele profesionale deja existente in aceasta piata de comunicare, am zis ca, daca alte persoane de aceeasi functie cu mine, cum ar fi de exemplu consilierii prezidentiali, pot sa faca aceasta diferentiere intre stilul solemn, arid, retinut – din postura publica si stilul informal – practicat pe retelele de socializare, cum au facut-o si Lazaroiu, si Oprea…”, a adaugat reprezentantul Executivului.

“Nu e vorba de precedent, eu pur si simplu am crezut ca asta este procedura in Romania. Acum de la dvs., primind foarte multe critici din partea opiniei publice care mi-au spus ‘Nu e bine!’, atunci mi-am dat seama ca eu m-am luat dupa Sebastian Lazaroiu si nu e bine, am gresit! Si atunci, pentru a nu mai genera discutii suplimentare, imi cer mii de scuze dat faptul ca am adoptat aceasta sa-i spunem ‘norma metodologica’ gresita si ca ar fi trebuit sa am aceeasi atitudine lemnoasa, ipocrita, care sa nu accepte evidenta pe Facebook.

Duminca seara credeam ca sunt ca si Sebastian Lazaroiu, o persoana fizica. Eu stiu ca Lazaroiu, duminica seara, e pe persoana fizica, ca si purtatorul de cuvant Bogdan Oprea. Dar imi dau seama ca eu sunt purtator de cuvant 27 de ore din 24, spre deosebire de ei. Si atunci va asigur ca voi fi mult mai retinut si mai intelept si mai zen de acum incolo”, a mai spus Mirel Palada.

Sursa foto: economica.net