MIREL RADOI a DEMISIONAT de la STEAUA

MIREL RADOI a DEMISIONAT in aceasta seara. Antrenorul STELEI, care detinea in acte functia de DIRECTOR SPORTIV, a facut decizia publica in fata jurnalistilor si a anuntat cum va arata viitorul apropiat al echipei, relateaza Gazeta Sporturilor.

“Am luat hotararea de a nu mai continua. E momentul sa ne despartim. Rezultatele de pana acum m-au convins. Daca filosofia mea de joc nu a dat rezultate, ne asumam aceasta responsabilitate. Stafful trebuie sa ramana in continuare, pentru ca echipa sa nu treaca prin momente si mai grele.

Indiferent ce se intampla, DECIZIA ERA LUATA. Sunt singurul responsabil. Sper ca incepand de miercuri STEAUA sa castige. Nu mai conteaza jocul, ci punctele.

CITESTE SI: LIGA 1. STEAUA – ASTRA GIURGIU. SCOR 0-1 

Sper ca antrenorii care se tot dau stelisti la TV sa vina sa sa ajute echipa! Ei au mai fost chemati, dar au cerut 25.000 de euro. Sa vina pe alti bani si sa arate cat de stelisti sunt.

Daca nu am nici licenta, ce oferte sa am? Trebuie sa-mi continui studiile. Mi-as fi dorit sa nu fim in aceasta situatie”, a zis MIREL RADOI la finalul jocului cu ASTRA, pierdut cu 0-1.

29 de meciuri are RADOI pe banca STELEI: 12 victorii – 8 egaluri – 9 infrangeri, 35 de goluri marcate, 32 de goluri primite.

Sursa foto: gsp