MIREL RADOI a fost DAT AFARA de la Al-Ain. Reactia fostului international roman

MIREL RADOI a fost dat AFARA de la gruparea AL-AIN, informeaza presa din Golf. Fostul international roman a fost pus pe liber de seicii de la AL-AIN in ciuda faptului ca era considerat unul dintre oamenii de baza ai formatiei arabe.

Motivele pentru care MIREL RADOI a fost CONCEDIAT de AL-AIN sunt legate de salariul mare pe care il avea mijlocasul roman, 3 milioane de euro anual, dar si desele ACCIDENTARI suferite de fostul capitan din Ghencea pe parcursul ultimului sezon.

RADOI, in varsta de 33 de ani, a oferit presei arabe o prima declaratie dupa despartirea de AL-AIN, fotbalistul ROMAN spunand ca:  “Acum sunt liber, nu stiu sigur ce se va intampla. Am vorbit cu agentul meu si am cateva oferte. Echipe din Emirate, dar si unele din Orientul Mijlociu ma doresc. Voi vedea ce voi face in scurt timp”.

Citeste si: COSMIN OLAROIU a sarbatorit TITLUL in EMIRATE alaturi de FANII STELEI 

MIREL RADOI s-ar putea reintilni cu Cosmin Olaroiu la Al Ahli. Tehnicianul roman l-a adus la Al Hilal de la Steaua si l-a transferat apoi si la Al Ain. Cind a semnat cu Al Ahli in vara trecuta a dorit din nou sa-l aduca la noua sa echipa, dar s-a lovit de refuzul seicilor de la fosta sa formatie.

Citeste si: MIREL RADOI va fi dat AFARA de la AL-AIN

O alta varianta pentru MIREL RADOI ar putea fi revenirea la STEAUA, echipa unde s-a consacrat in fotbalul mare.

Sursa foto: sport.ro