Mirel Rădoi este distrus! Fratele său s-a sinucis! Foto în articol

Fratele fostului fotbalist şi actual selecţioner al echipei naţionale de tineret, Mirel Rădoi a murit vineri după ce a căzut de la etajul patru. Acesta a încercat să se sinucidă, informează Antena 3.

Update: Fratele selecţionerului României U21 Mirel Rădoi, Mihai (36 de ani), a decedat vineri. Acesta se afla în stare gravă după ce în luna februarie a căzut de la etajul 4 al blocului din Drobeta Turnu Severin în care locuia. Surse locale au declarat la momentul respectiv că bărbatul s-ar fi aruncat de la etaj. După revenirea din cantonamentul din Spania, Mirel Rădoi a mers la Timişoara unde a stat alături de fratele său, scrie prosport.ro.

La o lună de la incident, Mihai Rădoi a fost adus la Casa Austria, secţie care aparţine de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Pius Brînzeu” Timişoara, unde a fost conectat la aparate. De la monentul internării fratelui său, Mirel Rădoi a solicitat celor de la Casa Austria să nu dea declaraţii presei despre starea lui Mihai, mai scrie Prosport.

Directorul Spitalului Judeţean Timişoara, medicul Marius Craina, a declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că fratele fotbalistului Mirel Rădoi a murit în cursul dimineţii, în urma unui stop cardiac: „Din păcate, a decedat în cursul acestei dimineţi, în urma unui stop cardiac prin insuficienţă multiplă de organ”, a afirmat medicul Marius Craina.

Din informaţiile ProSport, Mihai Rădoi a avut, la un moment dat, şi o infecţie în corp. Însă medicii au reuşit să elimine bacteria. Personalul medical era chiar optimist cu privire la starea lui Mihai Rădoi, având convingerea că acesta ar putea duce o viaţă normală în scurt timp.

Știre inițială

Medicii l-au operat de urgenţă şi a fost ţinut sub observaţie o perioadă, într-un spital din Timișoara, însă din păcate, la scurt timp, a decedat. Bărbatul de 36 de ani era în plin proces de divorț. Acesta locuia în orașul Drobeta Turnu Severin.

Sursa foto: sport