Mirel Radoi: Nasule ia-ti familia si vino aici, o sa conduci Steaua de la distanta!

Mirel Radoi, fostul capitan al Stelei si finul lui Gigi Becali, a presimtit ce urmeaza sa i se intample latifundiarului din Pipera si l-a rugat sa paraseasca Romania. Radoi a mai dezvaluit in interviul acordat cotidianului Adevarul ca planuieste sa se stabileasca definitiv in zona Golfului.

Mirel Radoi a avut o presimitire in legatura cu problemele care l-au “lovit” pe Gigi Becali si l-a avertizat pe finantatorul Stelei, indemnandu-l totodata sa paraseasca Romania. “Nasule ia-o pe nasa, ia si fetele si vino aici. Stai linistit, nimeni nu are nicio treaba cu tine si o sa conduci Steaua de la distanta” a povestit Radoi pentru sursa citata.

“Dar Gigi nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Mi-a replicat ca el nu pleaca din tara lui pentru a trai printre straini. << Nu finule! Romania este tara mea, cum sa plec din ea si sa traiesc printre straini>>, pentru ca nici nu-i trecea prin cap ca este posibil sa fie bagat la inchisoare” a mai spus Radoi.

In alta ordine de idei, Mirel Radoi s-a confesat jurnalistilor de la sursa citata carora le-a spus ca intentioneaza sa se stabileasca in Arabia Saudita, acolo unde si-a achizitionat deja o proprietate.

Sursa foto: