GIGI BECALI l-a convins pe MIREL RADOI sa NU demisioneze de la STEAUA. UPDATE

MIREL RADOI si-a dat DEMISIA dupa umilinta cu Rosenborg, facand anuntul in vestiar in urma cu putin timp. “Pentru binele echipei, eu o sa plec”, a spus MIREL RADOI, care s-a urcat in masina si a plecat, anunta postul de televiziune Sportro.

UPDATE 18:02: Desi vineri dimineata isi anuntase jucatorii ca demisioneaza de la Steaua, antrenorul MIREL RADOIa fost convins, dupa trei ore de discutii, de patronul Stelei, GIGI BECALI, sa ramana la conducerea echipei.

Finantatorul Stelei a declarat vineri dupa-amiaza ca a fost dificil sa-l convinga pe RADOI sa ramana la echipa.

”I-am spus ca doar ghinionul a fost de vina ca am pierdut meciurile. I-am spus finului ca daca pleaca acum, va ramane o pata pe meseria lui. O sa vedeti ca va castiga totul pe plan intern. I-am promis ca in iarna ii cumpar un atacant valoros. Dar raman la decizia luata dupa jocul cu norvegienii, trebuie sa plece vreo doi-trei jucatori si trebuie sa micsoram niste salarii. Acum daca nu mai primim banii de calificare de la UEFA, e normal, nu?”, a declarat GIGI BECALI pentru posturile de televiziune.

 UPDATE 13.35: GIGI BECALI a anuntat in cadrul unei interventii telefonice de la postul Romania Tv ca a aflat de DEMISIA lui MIREL RADOI din presa!

MIREL RADOI a decis sa paraseasca functia de antrenor principal al echipei STEAUA BUCURESTI, desi patronul GIGI BECALI a declarat ca i-a promis ca nu renunta la serviciile sale indiferent de rezultate. MIREL RADOI pleaca de la STEAUA BUCURESTI fara sa aiba nicio victorie pe teren propriu in acest sezon, in 7 meciuri disputate pe National Arena, ratand calificarea in Liga Campionilor si fiind la un pas de ratarea calificarii si in Europa League, dupa 0-3 acasa cu Rosenborg.

CITESTE SI: EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF: STEAUA – ROSENBORG, SCOR 0-3 / ROS – ALBASTRII UMILITI PE NATIONAL ARENA. SUPORTERII STRIGA DEMISIA

Cele cinci variante de inlocuitor al lui MIREL RADOI pe banca STELEI avansate de mass media sportiva:

MIHAI STOICHITA

Primul nume de pe lista patronului este ”Lippi”, antrenor care a mai condus STEAUA deja in 3 mandate. Ar accepta imediat oferta campioanei, iar GIGI BECALI si l-ar dori pentru ca ar avea liber sa intervina la echipa.

MIHAI TEJA

A fost dorit insistent dupa plecarea lui Laurentiu Reghecampf, insa a preferat sa ramina la U Cluj. Decizia s-a dovedit a fi insa gresita, fiind dat afara de ”sepcile rosii” dupa citeva etape. MIHAI TEJA a mai lucrat in Ghencea ca ”secund” in timpul mandatului lui Gica Hagi.

COSTEL GALCA

Si-a dorit sa continue la STEAUA, insa GIGI BECALI a ales sa il aduca pe MIREL RADOI. Tehnicianul nu si-a gasit angajament dupa ce a cistigat toate cele trei trofee interne in sezonul trecut.

PETRE GRIGORAS

A avut oferte in aceasta vara de la Farul, Rapid si ASA Tg. Mures. A mai fost dorit in trecut de GIGI BECALI.

MASSIMO PEDRAZZINI si NICOLAE DICA

Cea mai rapida varianta pentru GIGI BECALI ramine celelalt fin de pe banca, PEDRAZZINI. Alaturi de NICOLAE DICA, cei doi ar putea ramine in continuare la conducerea echipei.

Sursa foto: gsp