MIREL RADOI: SUPERCUPA ROMANIEI este un MECI IMPORTANT pentru ambele echipe

Noul antrenor al STELEI, MIREL RADOI, considera SUPERCUPA ROMANIEI un meci important atat pentru clubul sau, cat si pentru adversara clubului sau, vicecampioana ASA Targu Mures, a declarat fostul international la conferinta de presa ce precede acest meci.

“Este un meci important, cred eu, pentru ambele cluburi, este un MECI CU UN TROFEU PE MASA, o singura partida, sper ca ambele echipe sa faca un meci foarte bun si sa bucuram oamenii care vor participa la acest spectacol fotbalistic. (…) Va trebui sa nu ne culcam pe o ureche, pentru ca marea majoritate a fotbalistilor (n.r. — de la A.S.A. Targu Mures) sunt JUCATORI CU EXPERIENTA si atunci, indiferent de situatia in care se afla ei, o pot lua ca pe o motivare in plus si atunci va trebui sa-i tratam foarte serios”, a afirmat Radoi.

CITESTE SI: DAN PETRESCU: Plec de la ASA TARGU MURES din cauza PROBLEMELOR de la CLUB

Acesta a mentionat ca are “oarece” emotii pentru meciul care se va disputa, miercuri seara, la Constanta, de la ora 21:00.

“Da, am oarecare emotii, dar cred ca este normal in acest moment. Important este CEEA CE VA ARATA ECHIPA PE TEREN si mai putin sentimentele pe care le voi simti eu. Pentru mine este foarte important, dar cred ca mult mai important va fi pentru echipa si pentru club sa obtinem acest trofeu”, a spus Radoi, care in acte figureaza ca director sportiv al echipei Steaua Bucuresti, dar va debuta miercuri in cariera de antrenor.

Intrebat de transferurile lui TEIXEIRA si HAMROUN, care sunt pe punctul de a esua, Mirel a precizat: “Eu n-am mai vorbit cu cei din club de citeva ore pe aceasta problema, m-am axat mai mult pe aceasta partida. Acum pentru mine conteaza doar jucatorii din lot.”

Intrebat ce atacant ar alege dintre golgeterul Romaniei GREGORY TADE si fostul golgeter stelist CLAUDIU KESERU, antrenorul a raspuns: “E greu sa spun acum. Problema e ca Al Gharafa vrea sa-l vinda pe Keseru iar PRETUL NU ESTE DELOC MIC”.

SUPERCUPA ROMANIEI la fotbal se va disputa miercuri 8 iulie, incepand cu ora 21:00, pe stadionul FARUL din CONSTANTA intre echipele Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, si ASA Targu Mures, vicecampioana Romaniei. Partida va fi difuzata de Pro TV.

*Sursa foto: gsp.ro