A PIERDUT DOUA SARCINI! Momente cutremuratoare pentru Mirela Boureanu Vaida

Frumoasa prezentatoare de la “Mireasa pentru fiul meu”, MIRELA BOUREANU VAIDA, a facut o marturisire surprinzatoare si emotionanta in acelasi timp. INSARCINATA in cinci luni, actrita a povestit ca a trecut prin clipe de cosmar in momentul in care a pierdut anterior doua SARCINI, ultima chiar acum un an.

MIRELA BOUREANU VAIDA se pregateste sa devina mama de fetita. Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a explicat in emisiunea Simonei Gherghe ca a trecut prin momente dramatice si ca putea sa devina mama mai devreme. Din pacate, nu a fost sa fie:

Citeste si: MIRELA BOUREANU VAIDA IN FILMUL “FERICIREA POARTA CHIPUL MEU”

“Sunt casatorita de 5 ani. A fost mai greu. E prima data cand vorbesc despre asta. Eu am pierdut doua SARCINI, una dintre ele chiar anul trecut, inainte de a intra in direct si prima chiar pe scena teatrului. A fost o drama atunci. Foarte multi colegi de breasla ma intrebau, ma acuzau ca muncesc foarte mult. Oamenii nu stiu ca inainte de a fi o persoana publica esti om si ai si tu vulnerabilitatile tale. Chiar daca mergeam seara acasa si plangeam si dimineata mergeam la medic sa fac aspiratie si tot ce se face in cazul unei pierderi de SARCINA, eu mergeam la munca si nu am dorit sa ma plang.

Medicii mi-au spus ca trebuie sa ma gandesc ca uneori corpul elimina tot ce nu e bun si ca va veni vremea cand Dumnezeu imi va da un copil sanatos. Poate a fost mai bine asa… bine ca nu a fost mai grav. Acum, pot vorbi despre asta pentru ca am trecut de primele 20 saptamani si sper sa fie totul bine si sa-mi strang fetita in brate si sa ma bucur. Atunci cand a aparut stirea ca sunt INSARCINATA nu stia nimeni din familie. A fost foarte greu pentru ai mei. Au aflat de la televizor si a fost foarte greu pentru ca si eu mai aveam nevoie de confirmari de la medici”, a dezvaluit Mirela Boureanu Vaida la Acces Direct.

Citeste si: MPFM SEZON 4. ELENA ESTE SUSPECTATA CA AR AVEA UN LOGODNIC IN AFARA CASEI

Frumoasa prezentatoare  a mai spus ca femeile care trec prin asa ceva nu trebuie sa se victimizeze si ca trebuie sa spere in continuare. Ea isi dorea foarte mult sa aiba o fetita, mai ales ca are o nepotica pe care o iubeste nespus.

Sursa foto: cancan.ro