Mirela Boureanu Vaida, cea mai provocatoare aparitie de pana acum – FOTO

Mirela Boureanu Vaida, cea mai provocatoare aparitie de pana acum - FOTO

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”de la Antena 1, si-a obisnuit telespectatorii cu aparitii provocatoare, insa in editia de sambata a intrecut orice asteptari. Daca pana acum, vedeta TV purta rochii mulate, scurte sau decoltate, de data aceasta fanii celei mai urmarite emisiuni matrimoniale din Romania au putut admira mult mai mult de atat.

Frumoasa prezentatoare a purtat o rochie roz, din voal, cu paiete pe bretele si pe bust. Numai ca prin ea se vedea lenjeria intima. Mirela Boureanu Vaida nu parea deloc deranjata de acest lucru, drept urmare frumoasa prezentatoare a zambit permanent, intregind astfel tabloul oferit celor aflati in fata micilor ecrane.

Mai mult, si coafura Mirelei a fost una aparte. Nu si-a mai lasat parul lung pe umeri, ci l-a ondulat in stilul anilor ’70.

Amintim ca Mirela Boureanu este insarcinata, aceasta avand de cativa ani buni un mariaj fericit. Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” va aduce pe lume copilul in primavara anului viitor.