MIRELA BOUREANU VAIDA: Cel mai mult cred in instinctul matern!

Mirela Boureanu Vaida, indragita moderatoare a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” se apropie cu pasi repezi de momentul in care va deveni o mamica extrem de fericita.

Conform predictiilor echipei medicale care o va asista la nastere, ziua cea mare va fi la sfarsitul lunii februarie, artista urmand a da nastere unei fetite, in urma unei operatii de cezariana.

Stilul foarte sanatos de viata pe care si l-a impus Mirela Boureanu Vaida a ajutat-o foarte mult pe plan profesional, in acest moment vedeta tv exercitandu-si meseria fara nicio pauza in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

Extrem de superstitioasa, doamna Mirela a amanat pana in acest moment amenajarea camerei copilului urmand ca aceasta sarcina sa fie indeplinita in primele saptamani ale anului 2015.

„Avem o camera micuta, intima si calduroasa pentru fetita noastra, din care nu va lipsi un patut, o canapea pentru mine si o lampa de veghe. in rest, toate vor veni pe parcurs, multe chiar de la familie si prieteni“, a declarat, pentru un cunoscut tabloid, Mirela Boureanu Vaida.

Si spre deosebire de alte mamici celebre care au avut nevoie de suportul partenerului de viata in momentul in care au nascut, Mirela Boureanu Vaida vrea sa il priveze pe Alex de acea clipa.

Si, sustine ea, este spre binele lui. „Nu, sotul meu nu va asista la venirea pe lume a primului nostru copil. Cel mai probabil ar lesina si eventual, dupa, ne-am trezi in aceeasi camera la reanimare, deci nu e cazul“, ne-a marturisit ea. Cuplul nu a luat inca o decizie in privinta parintilor spirituali ai micutei. Si asta pentru ca multi dintre prietenii apropiati au venit cu oferta de a le nasi viitorul bebelus, asa ca nu e usoara alegerea.

Cum prezentatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu“ nu are experienta in ingrijirea bebelusilor, soacra si prietenele ei s-au ingramadit sa ii dea ponturi in acest sens. „Toata lumea vine cu sfaturi in perioada asta, dar cel mai bine e sa faci ca tine; asculti pe toata lumea si faci ce iti spune instinctul. Am o biblioteca intreaga de carti de ingrijirea nou-nascutului, dar sa nu va imaginati ca am avut timp sa le citesc.

Sunt omul care merge mult pe instinct si cred ca instinctul matern nu te insala“, a adaugat viitoarea mamica.