Mirela Boureanu Vaida, extrem de emotionata la ultima emisiune inainte de concediul maternal

Concurentii show-ului “Mireasa pentru fiul meu” si telespectatorii fideli ai productiei transmise de Antena 1 au avut parte de scene memorabile in debutul emisiunii de vineri.

Emotionata la cote la care nu se astepta, Mirela Boureanu Vaida a fost zarita lacrimand la inceputul ultimei emisiuni pe care o prezinta inainte de a lua o binemeritata vacanta ocazionata de nasterea primul ei copil.

Nu va fi o pauza de lunga durata insa doamna Mirela este constienta ca in momentul reintoarcerii nu ii va mai gasi in Casa pe toti concurentii aflati acum in competitie.

“Ma apuca jalea si melancolia. Este ultima zi cand vin in casa asta. Plec si nu stiu cu cati ma mai intalnesc, cand revin. Unii vor sa plece, mai sunt eliminari. Daca vorbesc mai mult despre asta o sa-mi dea si lacrimile”, a spus prezentatoarea la inceputul emisiunii.

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” va naste o fetita la sfarsitul lunii februarie. Micuta va avea doua prenume: Maria, cum o cheama pe soacra vedetetei TV, si Carla, apelativ ales de Mirela si de sotul ei.