MIRELA BOUREANU VAIDA in filmul “fericirea poarta chipul meu”

Imaginea show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” se suprapune de patru sezoane cu cea a artistei Mirela Boureanu Vaida.

Simpatizata de toti fanii emisiunii, “doamna Mirela”, asa cum ii spun toti concurentii din Casa de la Stefanesti este mai fericita ca niciodata.

Activitatea profesionala reusita a Mirelei Boureanu s-a implinit de cateva luni cu vestea ca este insarcinata si ca, in scurt timp, va fi mama unei fetite.

Vestea avea sa vina la momentul potrivit deoarece simpatica prezentatoare a show-ului “Mireasa pentru fiul meu” avusese deja cateva esecuri dramatice in incercarea sa de a deveni mamica.

Prezentatoarea “Mireasa pentru fiul meu” a marturisit in timpul emisiunii “Acces Direct” ca a pierdut doua sarcini: una inainte de emisia uneia dintre editii emisiunii pe care o modereaza si alta pe scena teatrului.

Invitata in platoul emisiunii “Acces direct”, Mirela Boureanu Vaida a vorbit deschis despre drama pe care a trait-o pana sa ajunga
sa poata a se bucura de faptul ca urmeaza sa devina mamica. Vedeta a marturisit ca a pierdut doua sarcini: una inainte de a intra in
emisie cu una dintre editiile “Mireasa pentru fiul meu”, iar o alta cand era pe scena teatrului.

“Sunt casatorita de 5 ani. A fost mai greu. E prima data cand vorbesc despre asta. Eu am pierdut doua sarcini. A doua a fost inainte de o emisiune si prima chiar pe scena teatrului. A fost o drama atunci. Foarte multi colegi de breasla ma intrebau, ma acuzau ca muncesc foarte mult. Chiar daca mergeam seara acasa si plangeam si dimineata mergeam la medic sa fac aspiratie si tot ce se face in cazul unei pierderi de sarcina, eu nu am vrut sa vorbesc despre asta. Medicii mi-au spus ca trebuie sa ma gandesc ca corpul elimina tot ce nu e bun si ca va veni un moment in care voi avea un copil sanatos. E de la Dumnezeu. A pierde sarcina cum s-a intamplat dupa 8 saptamani a insemnat ca asa a fost sa fie. Acum, pot vorbi despre asta pentru ca am trecut de primele 20 saptamani si sper sa fie totul bine si sa-mi strang fetita in brate. Atunci cand a aparut stirea ca sunt insarcinata nu stia nimeni din familie. A fost foarte greu. Au aflat de la televizor si a fost foarte greu pentru ca si eu mai aveam nevoie de confirmar de la medici. Activitatea de la Mireasa, lucrul cu bandul, faptul ca am fost mereu ocupata si cu zambetul pe buze m-au tinut ocupata”, a dezvaluit Mirela Boureanu Vaida la Antena 1.