MIRELA BOUREANU VAIDA mai fericita ca oricand, in rolul de gravida

Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, este o gravida extrem de fericita si multumita de faptul ca sarcina decurge bine, in conditiile unui stil de viata destul de activ.

Artista mai are doar patru luni pana cand va naste si toate gestuurile ei tradeaza un tonus excelent, cat se poate de necesar inaintea unui eveniment atat de important.

Actuala stare de spirit a doamnei Mirela contrasteaza cu atitudinea rezervata manifestata de ea, in primele luni de sarcina. Superstitioasa dar si marcata de evenimente nefericite petrecute la primele ei incercari de a avea un copil, Mirela nu a dorit sa-si faca publica sarcina decat in momentul in care a fost evident ca nu peste multe luni va deveni mama.

Aflata in cinci luni de sarcina, burtica Mirelei a devenit tot mai rotunda, iar rochiile din matase pe care le poarta in emisiune, ii scoate in evidenta extrem de bine noile rotunjimi.

Datorita stilului de viata sanatos pe care il urmeaza, Mirela Vaida a reusit sa nu se indeparteze de greutatea ei initiala, iar formele rotunde dobândite sa fie vizibile doar in jurul zonei abdominale.

Prezentatoarea show-ului “Mireasa pentru fiul meu” isi doreste de foarte mult timp sa devina mama, iar experientele anterioare au facut-o pe Mirela Vaida sa devina mult mai rezervata in declaratiile cu privire la sarcina ei. In trecut, ea a pierdut doua sarcini, una din ele inainte de emisia show-ului pe care il prezinza, iar cealalta, pe scena teatrului.