Mirela Boureanu Vaida: Oana si Laur sunt in stare sa incalce regula 25 aici in platou

Apropiatii show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o ultima gala saptamanala cu adevarat speciala, cu ocazia implinirii varstei de 21 a postului tv Antena 1.

In platoul emisiunii au fost invitati fosti concurenti din precedentele 3 sezoane ale emisiunii, atmosfera fiind una de sarbatoare in care fiecare dintre cei prezenti si-a adus aportul la reusita.

Asa cum era de asteptat, un rol aparte l-au avut Oana si Laur deveniti, cu sau fara voia lor, “vedetele” sezonului al treilea, in principal din cauza faptului ca, la putin timp inainte de finala, au marturisit ca au incalcat regula 25, in interiorul Casei.

Oana si Laur au format poate cel mai controversat cuplu din toate editiile de la “Mireasa pentru fiul meu”. S-au iubit cu patima vreme de cateva luni in casa “Mireasa pentru fiul meu”, iar la un moment dat Oana chiar a aruncat bomba, aceasta a sustinut ca a facut sex cu Laur de 13 ori in competitie- incalcand astfel regula 25 (n.r.- regula ce interzice apropierea fizica dintre concurenti, chiar si atingerile in zonele intime). Dupa o scurta perioada in care au fost impreuna si in afara casei, Oana si Laur si-au spus adio definitiv.

Ieri, cei doi fosti concurenti au dat nas in nas, iar prezentatoarea emisiunii, Mirela Boureanu Vaida a profitat de moment si i-a tachinat putin.

“Daca nu sunt atenta, iar incalca regula 25. Stiti ca de 13 ori in casa si a 14 a oara in platou”, a glumit aceasta.