MIRELA BOUREANU VAIDA si-a scos nepotica la plimbare in parc

Rolul de moderatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” acapareaza o mare parte din timpul indragitei actrite Mirela Boureanu Vaida. Viata personala a frumoasei blonde este mai putin cunoscuta publicului larg, Mirela Boureanu (32 de ani) nefiind una dintre prezentele constante in paginile publicatiilor de scandal.

Mirela este casatorita de cinci ani cu Alexandru Vaida si isi doreste cu ardoare sa devina cat mai repede mama. O tradeaza gesturile manifestate fata de nepoata sa, Carolina Andreea, in varsta de 2 ani si jumatate.

Cele doua au fost surprise marti seara jucandu-se intr-unul din parcurile din partea de nord a Bucurestiului, cei prezenti la fata locului remarcand starea de relaxare si de buna dispozitie care o domina pe prezentatoarea de la “Mireasa pentru fiul meu”.

Asemanarea izbitoare dintre fetita si frumoasa prezentatoarea TV a show-ului lider de audienta difuzat de Antena 1 i-a lasat pe toti cu gura cascata. Mai mult decat atat, vedeta si-a intrat foarte bine in rolul de mama pentru micuta Caro, facandu-i toate poftele adorabilei copile.

Mirela nu s-a dezlipit nicio secunda de fetita, jucandu-se cu ea in fel si chip. Dupa cateva ture de alergat dupa o minge, cele doua s-au invartit si chiar s-au pupat, semn ca distractia a fost una pe cinste.

Mai mult decat atat, zambetul larg de pe chipul prezentatoarei TV ne face sa credem ca isi doreste din toata inima ca barza sa-i aduca o fetita cat mai curand.

Sursa foto: spynews.ro