MIRELA BOUREANU VAIDA, vedeta la petrecerea Intact Media. FOTO INCENDIAR

MIRELA BOUREANU VAIDA, vedeta petrecerii organizate de Intact Media

Mirela Boureanu Vaida este una dintre artistele cele mai apreciate ale momentului. Notorietatea acesteia a crescut direct proportional cu ratingul de care se bucura emisiunea “Mireasa pentru fiul meu” pe care o modereaza zilnic.

Nu este eveniment monden la care Mirela Boureanu sa nu intoarca privirile celor prezenti. Considerata una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune din Romania, ea a devenit si foarte indragita de fani.

Joi seara, grupul Intact Media a organizat o petrecere la care au participat vedete ale posturilor Antena 1, Antena 3 si Antena Stars, Mirela Boureanu fiind una dintre atractiile de necontestat ale serii.

Prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a surprins placut printr-o rochie deosebit de sexi, de culoarea piersicii, care a captat toate privire cu un decolteu generos.

Mirela Boureanu Vaida nu s-a putut abtine si s-a urcat pe scena, incantandu-si colegii cu muzica de petrecere.

“Aseara ne-am luat 3 ore de concediu. Alaturi de prieteni si colaboratori ai Grupului ne-am relaxat si am savurat, in tihna, delicioase preparate din peste si vinuri exclusiv romanesti”, le-a scris prezentatoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” prietenilor ei virtuali.