MIRELA LAVRIC SUSPENDATA DE FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM – OFICIAL

Federatia Romana de Atletism (FRA) a anuntat oficial, marti, ca atleta MIRELA LAVRIC a fost SUSPENDATA provizoriu din toate competitiile dupa ce a fost prinsa DOPATA cu MELDONIUM. Alaturi de aceasta, a fost suspendata si antrenoarea ei, conform unui comunicat de presa al FR Atletism, informeaza mass media de specialitate.

MIRELA LAVRIC, componenta a stafetei de 4X400 m, care a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de sala de la Portland, a fost depistata pozitiv cu substanta MELDONIUM. MIRELA LAVRIC a fost testata imediat dupa ce a incheiat cursa de la Portland, duminica 20 martie 2016, de catre laboratorul WADA din Salt Lake City.

MIRELA LAVRIC a recunoscut ca a folosit MELDONIUM la recomandarea medicului personal in luna decembrie 2015. Pana la solutionarea definitiva a cazului, atleta MIRELA LAVRIC, precum si antrenoarea ei, vor fi suspendate provizoriu”, se arata in comunicat. Atleta MIRELA LAVRIC a fost depistata pozitiv cu meldonium in urma unui control efectuat la Mondialele de atletism indoor de la Portland.

MIRELA LAVRIC a facut parte, alaturi de Adelina Pastor, Andrea Miklos si Bianca Razor, din echipa Romaniei care a castigat medalia de bronz in cadrul probei de 4×400 m de la Mondiale. In urma acestui scandal, Romania va pierde respectiva medalie.

Sursa foto: prosport