Miresa Pentru Fiul Meu, 8 octombrie: O concurenta, in cursa spre eliminare!

Miresa Pentru Fiul Meu, editia din 8 octombrie, adce o noua serie de dispute in randul concurentilor emisiunii, difuzate de Antena 1. Au aparut discutii ample legate de faptul ca Andreea se afla in cursa spre eliminare!

Dupa nominalizare, Andreea a apreciat sprijinul moral venit din partea lui Raymond si Sorin!

Tot in editia Mireasa Pentru Fiul Meu de marti,  Maria are anumite nemultumiri la adresa Iulianei! Iuliana s-a simtit lezata pentru ca Maria i-a cerut socoteala cand a pus doar hainele sale la curatat.

Mai mult, bunica a sfatuit-o pe Corina sa fie precauta in privinta lui Traian si a Iulianei. Chiar si baietii sunt afectati de certurile dintre mame si vor sa aplaneze conflictele, dar nu stiu cum pot face asta.

Acum, mamele s-au impacat si s-au organizat mai bine pentru a nu mai exista discutii.  

Diana: “Maria a avut discutii mult mai grave cu noi, fetele!”

Fata a dezvaluit ca Maria le-a vorbit urat fetelor, dar femeia nu recunoaste. Daniela afirma ca saptamana aceasta au primit toate produsele pentru ca bunica si Marianita s-au ocupat de buget.

In plus, bunica le acuza pe Andreea si Diana ca nu au respectat lista de cumparaturi. Iuliana, in schimb, le-a dat dreptate fetelor, care nu si-au primit produsele comandate si au fost nevoite sa “imprumute” din bugetul mamelor.