Miron Cozma a lansat un atac dur la adresa Marilenei Nițu, fosta sa parteneră

Marinela Nițu și Miron Cozma s-au decis să meargă pe drumuri separate în viață în urmă cu trei ani. Ei nu au mai ținut legătura după ce s-au despărțit. Mai mult decât atât, Miron Cozma a făcut recent câteva declarații acide la adresa artistei.

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a declarat Miron Cozma pentru Click.

Citește și: INNA INTERNATĂ DE URGENȚĂ ÎN SPITAL DUPĂ CE SCENA PE CARE CONCERTA S-A PRĂBUȘIT! VIDEO

La finalul poveștii de iubire trăită lângă „Luceafărul Huilei”, Marinela Nițu s-a decis să se întoarcă la părinți. În prezent, cântăreața de 46 de ani locuiește în Brașov și pare că-i priește viața departe de lumea showbiz-ului. Ruptura s-ar fi produs din cauza nemulțumirilor artistei.

„Îmi pare rău, dar sunt lucruri peste care nu pot trece. I-am spus că onoarea mea e mai importantă decât ea şi sunt lucruri pe care nu le pot accepta. Nu mă port urât cu femeile, dar să vină o femeie și să-mi spună: «Nu mânca ceapă şi usturoi, nu bea un pahar de vin, nu asculta muzică, nu te ruga, nu pune tămâie şi multe altele!»?!… Păi, stai, că nu mă călugăresc! Dar cum e posibil ca la mine în casă să nu pot asculta muzică?!… Acum e mai bine! Eu sunt haiduc!”, declara Miron Cozma,în 2015, după despărțirea de Marinela Nițu.

Sursa foto: adevarul