MIRON MITREA dezvaluie cum I-A SUFLAT KLAUS IOHANNIS alegerile lui VICTOR PONTA

Fostul lider social democrat MIRON MITREA stia ca VICTOR PONTA va pierde ALEGERILE PREZIDENTIALE, a afirmat Razvan Dumitrescu, miercuri seara, in emisiunea „Subiectiv” difuzata de postul de televiziune Antena 3, unde a prezentat un pasaj din cartea in care fostul ministru face dezvaluiri incendiare despre VICTOR PONTA.

„Vreau sa va spun, de la inceput, ca eram constient de sansa a doua a lui VICTOR PONTA, imediat ce a fost clar ca Iohannis ii va fi contracandidat. Cred ca stia si el. Cand m-a intrebat ce cred, i-am spus elegant ca are sansa lui sa castige. In PSD, doar un politician mi-a dovedit ca a inteles pericolul Iohannis. Mihai Sturzu, intr- o sedinta a grupului parlamentar, a afirmat ca a constatat, mergand prin tara, ca pe Iohannis nu il uraste nimeni.

CITESTE SI: CONDAMNAREA LUI MIRON MITREA, DUPA DOI ANI DE PROCESE SI ANCHETE – ANALIZA

Observase ca nici nu sunt multi care il iubesc, dar il surprinsese lipsa de sentimente negative vis-a-vis de KLAUS IOHANNIS. I-am spus ca asta e motivul, inteligent, pentru care fusese selectat Iohannis. A fost unul dintre putinii care au anticipat problema pentru Victor. Semne de intrebare mi-a ridicat si Georgian Pop. Restul, siguri pe ei, au mers la o infrangere planificata. Spuneam ca o campanie ingenioasa ar fi fost solutia. Seful campaniei electorale a lui VICTOR PONTA, Liviu Dragnea, bun organizator, este departe de tipologia inventivului, ingeniosului”, a dezvaluit fostul ministru al Transporturilor, MIRON MITREA in cartea sa, potrivit sursei citate.

Sursa foto: realitatea