MIRON MITREA a fost ELIBERAT CONDITIONAT. UPDATE

Fostul ministru al Transporturilor, MIRON MITREA, ar putea parasi, joi, penitenciarul Poarta Alba. Joi se da sentinta, dupa ce procurorii au contestat decizia judecatoriei Medgidia prin care s-a admis ELIBERAREA CONDITIONATA a fostului ministru al Transporturilor, informeaza televiziunile de stiri.

UPDATE 13.30: Fostul ministru al Transporturilor, MIRON MITREA va fi ELIBERAT CONDITIONAT, conform deciziei luate de judecatorii la TRIBUNALUL CONSTANTA! Dupa intocmirea documentelor, MIRON MITREA va parasi, peste aproximativ trei ore, Penitenciarul Poarta Alba.

Fostul ministru al Transporturilor, MIRON MITREA, a fost condamnat, in 2015, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) la doi ani de inchisoare cu executare. MIRON MITREA a fost acuzat de DNA de LUARE de MITA, instigare la fals material in inscrisuri oficiale, in legatura directa cu infractiunea de coruptie, UZ de FALS.

CITESTE SI:  CEREREA DE ELIBERARE CONDITIONATA A LUI MIRON MITREA, ADMISA DE JUDECATORI

Potrivit DNA, in perioada 2001-2002, MIRON MITREA ar fi primit de la Irina Jianu foloase necuvenite de peste 900.000 de lei in schimbul numirii acesteia in functia de inspector-sef al Inspectoratului de Stat in Constructii. Aceasta este a patra incercare a fostului ministru al Transporturilor de a iesi din puscarie.

Sursa foto: adevarul