Miron Mitrea: Victor Ponta nu l-a consultat pe Antonescu in privinta comisiei de ancheta “Calarasi”

JUDECATORIA MEDGIDIA, SOLICITARE, FOST MINISTRU, MIRON MITREA, ELIBERAT CONDITIONAT, PENITENCIAR, CONDAMNARE, LUARE DE MITA

Miron Mitrea, senator PSD, a dezvaluit ca presedintele Senatului Crin Antonescu nu a luat parte la intalnirea USL in care s-a discutat despre instituirea comisiei de ancheta privint implicarea presedintelui Traian Basescu in cumpararea terenului din Calarasi de catre fiica sa, Ioana, informeaza site-ul Ziare.com.

“Era toata lumea acolo, mai putin Crin Antonescu. Toti ministrii de la PNL, toata lumea a fost de acord. Sigur, poate ca a existat o lipsa formala de discutare cu Antonescu, dar ei stiau ca am fost acolo 30 de oameni. Eu nu stiu daca Stroe sau cei care erau acolo s-au dus imediat sa ii spuna”, a spus Mitrea, comentand scandalul dintre PSD si PNL pe aceasta tema.

“Nu pot sa zic ca ei s-au ridicat si au strigat gata facem comisie, dar au zis ca e in regula ca discutam. Poate ca s-a grabit Ponta cand a anuntat-o inainte de a vorbi cu Antonescu, motiv pentru care Antonescu s-a simtit vexat, sigur, toata lumea, toata presa, ii spune ca el e remorca PSD-ului si trebuie sa arate ca nu e remorca PSD-ului”, a mai declarat Mitrea, conform sursei amintite.

Sursa foto: gandul.info