MIRONESCU il ataca dur pe FLORESCU: “Spuneti public de unde aveti banii investiti in sutele de mii de pachete!”

Lupta pentru PRIMARIA SECTORULUI 6 este in plina desfasurare intre doi dintre candidatii la ALEGERILE LOCALE din iunie. Candidatul PNL, deputatul RAZVAN MIRONESCU, a lansat un ATAC VIRULENT la adresa independentului STEFAN FLORESCU pe care il someaza sa declare public care sunt sursele de finantare utilizate pentru pachetele electorale distribuite cetatenilor din SECTORUL 6

“Domnul STEFAN FLORESCU, aparent candidat independent , in realitate „traseist” de meserie, fost PC, fost PSD, mi-a facut astazi o plangere la Biroul Electoral al Sectorului 6 cum ca as fi facut afirmatii defaimatoare la adresa sa prin intermediul unui ziar, acest lucru fiind ilegal in campanie. Evident sesizarea fost respinsa. Singurul care face ilegalitati campanie de campanie este chiar domnul STEFAN FLORESCU insusi.  Inteleg ca “independentului” ii este rusine cu propria persoana, doar ca trebuie sa-si asume cine este, eventual chiar sa-si retraga candidatura la PRIMARIA SECTORULUI 6, care reprezinta o insulta la adresa cetatenilor.

Domnule STEFAN FLORESCU, va este rusine ca in 2012 ati fost cercetat penal dupa ce Patriarhia a depus plangere pentru ca ati distribuit si comercializat calendare crestin ortodoxe cu chipul dumneavoastra in locul unde ar fi trebuit sa fie icoane? Va este rusine ca apareti in mai multe filmulete pe youtube in care injurati, amenintati si negociati cumpararea de voturi de la cetatenii SECTORULUI 6? 

Domnule STEFAN FLORESCU, acum daca tot am inceput, mai am o intrebare pentru dumneavoastra. Am vazut ca ati distribuit sute de mii de pachete prin fundatia dumneavoastra fix in pre-campania electorala. De unde ati avut banii, domnule STEFAN FLORESCU? Gurile rele spun ca sunteti prieten cu interlopii de la Clanul Sportivilor si ca ei v-ar sponsoriza campania in schimbul a unor avantaje pe care le-ati garantat, convins fiind ca pe 5 iunie veti castiga alegerile. Dar eu nu cred in zvonuri. Vreau sa-mi aratati dumneavoastra, mie si cetatenilor Sectorului 6, cu documente justificative ca nu incalcati nicio lege si ca banii pe care i-ati investit in sutele de mii de pachete si actiuni de campanie vin de la fundatia dumneavoastra, organizatie nonprofit, destinata scopurilor umanitare”, se arata in comunicatul de presa remis Mondo News, vineri, de RAZVAN MIRONESCU.

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU