MIRONESCU: STEFAN FLORESCU are un nou dosar penal! Sa se retraga urgent din cursa pentru Primarie!

RAZVAN MIRONESCU, candidatul PNL la PRIMARIA SECTORULUI 6 ii solicita lui STEFAN FLORESCU, candidat independent, sa se retraga din cursa pentru PRIMARIA SECTORULUI 6 sustinand ca acesta reprezinta un real pericol pentru cetateni si ca insulta inca o data inteligenta alegatorilor prin aceasta candidatura. Liberalul prezinta, in cadrul unui comunicat de presa remis Mondo News, trei motive principale pentru care FLORESCU ar trebui sa renunte la candidatura sa la PRIMARIA SECTORULUI 6.

1. STEFAN FLORESCU are un nou dosar penal deschis pentru coruperea alegatorilor

STEFAN FLORESCU, fost membru PC, fost membru PSD, pretins independent acum, insulta inca o data inteligenta cetatenilor prin inscrierea lui in cursa pentru PRIMARIA SECTORULUI 6. In campania din 2012, Biserica Ortodoxa Romana i-a facut plangere penala pentru ca distribuia si comercializa calendare ortodoxe cu chipul sau in locul unde trebuia sa fie o icoana. Tot in 2012, au aparut pe internet mai multe videouri filmate cu camera ascunsa in care STEFAN FLORESCU negocia cumpararea de voturi. In 2016, acelasi FLORESCU recidiveaza si incearca din nou SA CORUPA ALEGATORII. Sectia 25 Politie efectueaza cercetari sub aspectul infractiunii de Coruperea alegatorilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 386 Cod Penal sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti, unde a fost inregistrata sub numarul unic 4430/P/2016.

CITESTE SI: PSRO PARIAZA PE RAZVAN MIRONESCU LA SECTORUL 6

Potrivit declaratiei de avere, domnul STEFAN FLORESCU nu mai are venituri de sase luni si totusi fundatia dumnealui, care de asemenea are venituri foarte mici, ofera chiar in campanie electorala foarte multe pachete varstnicilor si nu numai pachete. Ii solicit sa spuna public de unde are bani pentru toate aceste actiuni.

2.STEFAN FLORESCU nu si-a platit datoriile nici la PRIMARIA SECTORULUI 6, nici la ANAF

Daca STEFAN FLORESCU ar castiga alegerile s-ar afla intr-un soi de conflict de interese. In prezent acesta se afla in executare silita pentru 5 din cele 6 contracte incheiate intre Administratia Pietelor Sector 6 pentru Piata Chilia Veche si firmele sale, unde Florescu sau fratele sau detin 99% din asociere. Contractele dateaza de pe vremea cand nasul sau, Cristian Popescu Piedone era director la Inspectie Sector 6. In ciuda faptului ca avea de platit doar niste chirii modice si cu toate ca a fost instiintat de mai multe ori de PRIMARIA SECTORULUI 6 ca trebuie sa-si plateasca datoriile, candidatul STEFAN FLORESCU a ales sa ignore orice avertisment si sa ignore inca o data legea.

De asemenea, Fundatia “Stefan Florescu-Din suflet pentru suflet” este in executare silita la ANAF pentru debite la bugetul statului si bugetul asigurarilor sociale de stat insumand 12527 RON.

3. In spatele lui STEFAN FLORESCU se afla interlopi periculosi

In 2012, au aparut foarte multe articole, in care STEFAN FLORESCU era acuzat de legaturi foarte stranse cu periculosii interlopi de la Clanul Sportivilor. In urma acestor dezvaluiri, jurnalistul Dan Bucura a fost batut in scara blocului, iar afaceristul care a furnizat informatii in acest sens, a fost bagat in spital dupa ce a primit trei bate in cap. In 2016, FLORESCU vine sa confirme inca o data acuzele din 2012, trimitand o coroana cu flori la inmormantarea lui Fane Spoitoru, fostul lider al lumii interlope. “Odihna vesnica, prietene drag”, a scris FLORESCU pe coroana.

Acestea sunt doar trei argumente majore pentru care consider ca STEFAN FLORESCU reprezinta un real pericol pentru cetateni. Pentru tot ceea ce afirm am documente. Ii solicit sa aiba macar un strop de decenta si sa se retraga din cursa pentru PRIMARIA SECTORULUI 6 intrucat candidatura lui la una din primariile de sector ale unei capitale europene ne face de ras in intreaga Europa.

Sursa foto: facebook / RAZVAN MIRONESCU