„Miscarea face bine”, festival de SPORT IN AER LIBER in Parcul Lumea Copiilor

Parcul Lumea Copiilor va gazdui sambata, intre orele 10.00 si 21.00, a patra editie a festivalului de SPORT IN AER LIBER ”Miscarea face bine”, a anuntat Primaria Sectorului 4.

Evenimentul, organizat de Primaria Sectorului 4, in parteneriat cu cluburile sportive Smart Atletic si GetFit, este adresat tuturor iubitorilor de MISCARE IN AER LIBER, indiferent de pregatirea sportiva, participantii fiind invitati sa ia parte la campania pro-sanatate ”Cea mai mare ora de sport”, care va continua pe 19 iulie la Brasov si pe 9 august la Mamaia.

Citeste si: STREET DELIVERY inchide din nou STRAZILE pentru MASINI si le deschide pentru OAMENI

Potrivit sursei citate, editiile evenimentului din anii trecuti, desfasurate tot in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4, s-au bucurat de un real succes, peste 10.000 de persoane participand direct la programele sportive organizate in cadrul festivalului de SPORT IN AER LIBER.

In prima zi a festivalului vor avea loc demonstratii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS, Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs, KickBox, Freestyler.

Vor fi amenjate si zone pentru boot camp, TRX, cycling, Nordic Walking, fotbal, dar si una pentru carturi cu pedale. Sesiunile vor fi sustinute de instructori renumiţi in plan national si international, alaturi de care participanţii pot invaţa mişcari de baza sau pot efectua exercitii intense.

Citeste si: Bucurestenii sunt asteptati sa participe la “URBATLON”, un eveniment sportiv unic in Romania

De asemenea, intr-o zona special amenajata, cei prezenti işi vor putea testa gratuit glicemia si tensiunea arteriala, isi vor putea face o analiza a compozitiei corporale (nivel de grasime si masa musculara) si isi vor putea verifica starea pielii in raport cu arsurile solare, iar la standurile din zona expozitionala vor gasi alimente sanatoase, suplimente nutritive si accesorii de fitness.

Sursa foto: suplimente.ro