MISCAREA POPULARA sustine la PRIMARIA ORADEA un condamnat pentru UCIDERE

Miscarea Populara (MP) si-a lansat zilele trecute candidatii pentru functiile de primar al municipiului Oradea si pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean Bihor. La municipiul resedinta de judet este sustinut un personaj controversat, condamnat in 2008 pentru UCIDEREA din CULPA a trei persoane, informeaza jurnalistii de la Vocea Transilvaniei.

HOREA VUSCAN (34 de ani), candidatul MP la PRIMARIA ORADEA, este autorul unui accident produs in centrul orasului din cauza vitezei, in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata, potrivit Vocea Transilvaniei. HOREA VUSCAN, fiul lui Coriolan Vuscan, fostul patron al fabricii de ulei „Interoil”, a fost, in urma cu 13 ani, autorul unui groaznic accident petrecut in Oradea.

CITESTE SI: ILIE BOLOJAN VA CANDIDA PENTRU UN AL TREILEA MANDAT LA PRIMARIA ORADEA

 Intr-o seara de septembrie, dupa miezul noptii, el gonea la volanul bolidului sau, un BMW, pe strada Republicii, depasind cu mult viteza legala. Din sens opus, venea la volanul unui Ford clujeanul Karsai Stefan (33 de ani). Acesta, avand prioritate, a virat la stanga. HOREA VUSCAN, in loc sa cedeze trecerea, a intrat in plin in masina clujeanului, aruncandu-o pe trotuar, unde s-a lovit de un gard de beton. Cei trei pasageri din Ford au murit pe loc.

HOREA VUSCAN a fost condamnat, in 2008, de Curtea de Apel Brasov, la doi ani de inchisoare cu suspendare si despagubiri de 200.000 de euro. In urma cu patru ani, la alegerile locale din 2012, HOREA VUSCAN a candidat la functia de primar al Oradei din partea Partidului Ecologist.

Sursa foto: jurnalul