Misha nu va mai canta niciodata! Sotia lui Connect-R a ales viata de femeie casnica!

Misha le da o veste proasta fanilor sai! Nu va mai canta niciodata pe o scena. Este o decizie luata impreuna cu sotul Connect-R. Cei doi au decis ca Misha sa devina casnica, pentru a se putea ocupa cu mare atentie de copil.

Connect-R a luat-o pe Misha de nevasta la doar patru luni de relatie, cand ea ramasese deja gravida. Imediat, in familie s-a decis ca blonda nu trebuie sa se mai expuna pe scena: fumul de tigara, in special, ar fi putut dauna sarcinii. Nici dupa nastere, Misha nu va mai reveni pe scena. Connect-R vrea sa aiba parte de o familie mare:

“Misha nu va mai canta dupa nastere, ea e nerabdatoare, la fel ca mine, sa ne crestem fetita. Ea nu mai vrea muzica. In plus, eu imi doresc mai multi copii, asa e la noi traditia. Sper ca si ea isi doreste acest lucru”, i-a povestit Connect-R unui prieten, conform wowbiz.ro.

Misha s-a lansat in muzica in urma unui casting facut de Dj Sava care-si cauta solista. Cei doi au facut furori cu piesa “Tenerife”. Imediat dupa ce au lansat acest hit, Misha s-a retras.

Sursa foto: adpm.ro