Misha, soția lui Connect-R a vorbit despre divorț: Aș fi ipocrită să spun asta!

La aproape cinci ani după căsătorie, Misha a recunoscut că a vorbit cu Connect-R despre divorț în urma problemelor care au apărut în relația lor.

“Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, a mărturisit Misha, potrivit Spynews.ro.

Misha și Connect-R au spus un “Da!” răspicat în fața ofițerului de stare civilă în vara anului 2013. La câteva luni distanță, cei doi și-au cunoscut prima fiică dar, din nefericire, se pare că mariajul lor nu stă pe roze.

Pe 25 ianuarie 2014, artista și soțul ei, Connect-R, au devenit părinți, iar viața lor s-a schimbat complet. “Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”, a mai spus soția lui Connect-R.

Citește și: MISHA A APELAT LA O SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK. SOȚIA LUI CONNECT-R ARATĂ SUPERB! FOTO ÎN ARTICOL

Misha s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. 

Sursa foto: adevarul