Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video

Miss World. Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, în vârstă de 26 de ani, model și voluntară, a fost aleasă Miss World la cea de-a 68-a ediție a celebrei competiții de frumusețe, potrivit site-ului oficial al evenimentului, informează Agerpres.

Vanessa Ponce de Leon este licențiată în afaceri internaționale și membră în consiliul de conducere al unui centru de recuperare pentru tinere dependențe de diverse substanțe. În finala Miss World, care a avut loc sâmbătă, la The Beauty Crown Grand Theatre din Sanya din China, Vanessa Ponce de Leon și-a primit coroana de regina a frumuseții din partea castigatoarei de anul trecut, Manushi Chhillar din India.

Ceremonia a inclus și un recital al trupei americane Sister Sledge, care a interpretat, printre altele, hitul ei disco din 1979 “We Are Family”. Miss World, înființat în 1951, de Eric Morley, a fost inițial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie și era denumit “Festival Bikini Contest”. Ediția din 2015 a marcat o premieră în istoria acestei competiții, fiind eliminată proba costumelor de baie.

Citește și: O ROMÂNCĂ, ÎN CALENDARUL CELOR MAI SEXY BUNICUȚE DIN ITALIA. CUM ARATĂ ÎN COSTUM DE BAIE

Organizatorii au declarat la momentul respectiv că vor că Miss World să se diferențieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preț pe inteligență și personalitatea candidatelor decât pe frumusețea lor.

Miss World se numără printre cele patru competiții de frumusețe internaționale majore din punct de vedere al importanței evenimentului – “The Big Four Major Pageants” -, alături de Miss Earth, Miss Internațional și Miss Universe.

Creat în Marea Britanie, Miss World a fost primul concurs internațional de frumusețe major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este și cea mai longevivă competiție internațională de frumusețe.

Sursă foto: facebook