Mita in chiloti! 37 de profesori de la “Dimitrie Bolintineanu” ridicati de politisti

37 de profesori, membri ai comisiei de BACALAUREAT si supraveghetori care au incercat sa fraudeze proba de limba si literatura romana la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, au fost ridicati de politisti si dusi la audieri, in timp ce conducerea liceului a fost schimbata.

Cei 37 de profesori si supraveghetori de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au fost ridicati de politisti si dusi la audieri, acestia fiind suspectati de faptul ca au desfacut subiectele la limba si literatura romana de la BACALAUREAT si le-au dat elevilor inainte de ora stabilita.

Cei 37 de profesori si supraveghetori de la Dimitrie Bolintineanu au fost filati timp de o saptamana de politisti, in urma perchezitiilor corporale efectuate asupra acestora s-au gasit sume de bani ascunse in chiloti! Cei cinci profesori, membri ai comisiei de evaluare de la liceul Dimitrie Bolintineanu si cei 32 de supraveghetori si-au ascuns banii in lenjeria intima insa nu au reusit sa insele vigilenta politistilor.

Procurorii care vor instrumenta acest caz de fraudare si mita aveau informatii clare despre faptul ca la Dimitrie Bolintineanu se va incerca fraudarea in masa a examenului de BACALAUREAT.

“Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis, luni, 1 iulie 2013, ca urmare a perchezitiei realizate de o echipa a Politiei, la centrul de examen de Bacalaureat, din cadrul Liceului Dimitrie Bolintineanu, din sectorul 5, schimbarea intregii comisii de Bacalaureat din centrul de examen, respectiv a tuturor celor 5 persoane, precum si a celor 32 de profesori – supraveghetori, eliberarea din functiile de conducere a directorului si a directorului adjunct ai Liceului Dimitrie Bolintineanu si eliberarea din functia de director, din cadrul Scolii Gimnaziale nr. 178, a persoanei care indeplinea si rolul de vicepresedinte al comisiei din centrul de examen Dimitrie Bolintineanu” se arata intr-un comunicat emis de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Sursa foto: rtv.net