MITA LA BAC: Adjunctul sefului Inspectoratului Scolar Arad, ARESTAT la domiciliu

Mihai Spanu, inspectorul scolar general adjunct din Arad, retinut in urma audierilor de duminica noapte, fiind suspectat de trafic de influenta, a fost ARESTAT LA DOMICILIU! Celalalt inspector scolar si profesoara care ar fi primit bani pentru a ajuta candidati sa promoveze bacalaureatul vor fi cercetati in libertate.

Dupa audieri, oamenii legii au decis arestarea la domiciliu pentru 30  zile in cazul lui Spanu, anunta Mediafax.

Citeste si: MITA BACALAUREAT 2014: Inspectorul scolar general adjunct din Arad, MIHAI SPANU, retinut pentru MITA la BAC

Judecatorii Tribunalului Arad au decis, luni seara, sa-l aresteze la domiciliu pe inspectorul scolar aradean Mihai Spanu, pentru urmatoarele 30 de zile, acesta fiind acuzat de trafic de influenta.

In timpul anchetei, investigatori sub acoperire s-au prezentat drept parinti in fata celor trei dascali, pretinzand ca vor sa se asigure ca toate probele bacalaureatului vor fi promovate de catre copii.

In urma audierilor desfasurate in noaptea de duminica spre luni la Parchetul Tribunalului Arad, Mihai Spanu a fost retinut pentru 24 de ore, iar ceilalti doi suspecti au fost eliberati si vor fi cercetati in stare de libertate.

Anchetatorii spun insa ca cercetarile vor fi extinse pentru ca au informatii ca si alti profesori ar fi fost implicati in aceasta retea, fiind intermediari care le faceau legatura parintilor cu inspectorii scolari.