Mitică Dragomir l-a dat în gât pe Victor Ponta: ”A comis o ilegalitate ca să o ajute pe Dinamo!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) l-a dat în gât pe fostul premier Victor Ponta, despre care spune că a făcut mai multe favoruri, în trecut, pentru Dinamo București.

Mitică Dragomir a spus că Victor Ponta, cel care a jucat un rol important în destiturea sa de la LPF, ar fi contribuit la ștergerea datoriilor celor de la Dinamo, în momentul în care „câinii”, abia preluați de Ionuț Negoiță, intraseră în procedură de insolvență.

„Ponta i-a scutit pe cei de la Dinamo de vreo 24 de milioane de dolari. Le-a șters datoriile, prin ANAF, care era în subordinea lui. N-a fost deloc legală decizia, dar asta e. Când ești la butoane și ai puterea asta … prim ministru, mai ales atunci. Vă dați seama că aici a intervenit și fratele lui Ionuț Negoiță, Robert. (…) Ponta mințea cum respira. Fostul șef al ANAF a intrat la pușcărie pentru datoriile șterse de la Dinamo, dar și pentru altele, nu vreau să vorbesc mai multe“”, a declarat Dumitru Dragomir, la emisiunea „Realitatea Sportivă”.

Dinamo București a trecut prin procesul de insolvenţă în perioada mai 2014 – septembrie 2015, proces ce a redus datoriile de aproximativ 17,5 milioane de euro la doar 4,48 % din sumă! Marele pierzător în această acţiune a fost statul român, care a fost creditor cu 5,5 milioane de euro.

Sursa foto: sport