MITICA DRAGOMIR s-a spart in fata judecatorilor: TRAIAN BASESCU m-a AMENINTAT

DUMITRU DRAGOMR, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost audiat miercuri la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) in procesul dezafilierii formatiei Universitatea Craiova. Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal e convins ca tot acest proces si scandal a pornit de la Traian Basescu, la vremea respectiva presedinte al Romaniei!

“Tot scandalul cu Mititelu se trage de la inaugurarea Arenei Nationale. Atunci Marcel Pavel nu a cantat tot imnul si a cantat pana la strofa cu Traian. In plus, Emil Boc a primit invitatia foarte tarziu si intarziase la meci. Mircea Sandu nu stia, luase ceva in nas”, a declarat Mitica Dragomir in fata judecatorilor, informeaza jurnalistii de la Libertatea.

“Atunci m-a sunat Traian Basescu, presedintele. M-a amenintat si mi-a zis sa imi iau avocat ca ma termina si ma trimite in judecata”, a continuat acesta. Tot miercuri va fi audiat si fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Universitatea Craiova a fost dezafiliata in 2011, iar pe 13 iunie 2016, Tribunalul Bucuresti, prima instanta, a decis ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sa fie condamnati la 3 ani cu suspendare. Conform sentintei care nu e executorie, Sandu si Dragomir trebuie sa plateasca o amenda de 80.000 de lei si trebuie sa presteze 3 luni de munca in folosul comunitatii.

Sursa foto: sport