MITURI SEXUALE ABSOLUT RIDICOLE… DAR ADEVARATE!

Fiind un subiect atat de comentat si atat de putin cunoscut in adevaratul sens, nu se putea sa nu se formeze legend urbane in jurul sexului. Totusi, unele informatii, desi par bazaconii demne de basmele pentru… adulti, sunt adevarate.

Sex cu scule electrice

Povestea asta este mai degraba rupta dintr-un film horror, insa din nefericire pentru personajul principal, s-a intamplat cu adevarat. Un barbat si-a mutilat “obiectul muncii” la locul de munca, intr-o scula electrica. Era vorba de un angajat care lucra la un magazin care vindea astfel de aparatura, iar intr-o zi a simtit nevoia sa se masturbeze folosindu-se de unul dintre dispozitivele gasite in magazin, mai exact una care se foloseste la taiere.
intr-un moment de maxima excitatie, nu si-a dat seama ca s-a apropiat prea mult de lama aparatului – care functiona la acel moment – si si-a taiat scrotul. Disperat, barbatul nu s-a grabit sa ajunga la Urgente, ci a incercat sa-si prinda pielea taiata cu un capsator industrial. Abia trei zile mai tarziu s-a dus la spital din cauza infectiei ce s-a produs in zona sa intima, iar medicii au observat ca ii lipseste un testicul.

CITESTE SI: EVREII fac SEX printr-un CERCEAF. MITURI DIN ISTORIE, DESPRE CARE SE CREDE CA SUNT REALE

Pastila pentru orgasm

Orice femeie care nu poate sau ajunge foarte greu la orgasm probabil ca si-ar dori un astfel de medicament…
…Ei bine, clomipramina este un medicament din grupa antidepresivelor triciclice folosit inca din anii ’60, iar efectele secundare sunt ingrasare, greturi si, la barbati, impotenta. Nu este o pastila care iti garanteaza orgasmul, insa au fost raportate cateva cazuri in care femeile care au luat acest tratament au avut orgasm spontan.

Fiica prostituata

Sigur ai auzit si tu povestea potrivit careia un barbat se duce la un hostel pentru o noapte alaturi de o prostituata, insa descopera cu stupoare ca este chiar fiica lui. I s-a intamplat unui barbat de afaceri israelian, care a plecat intr-o delegatie intr-o statiune. Acolo, in prima noapte a cerut o prostituata, iar cand fata a ajuns la el la usa, cei doi si-au dat seama – erau tata si fiica. Barbatul nu stia cum isi castiga fiica sa traiul, iar cand a vazut-o a suferit un atac de cord, insa nu fatal. Mai mult, cand s-a intors acasa la sotia sa, i-a povestit acesteia totul, iar femeia a jurat ca ii va gasi fiicei sale o slujba serioasa, iar apoi a divortat de sotul sau.

CITESTE SI: CE FAC FEMEILE IN INTIMITATE, DAR NU VOR RECUNOASTE NICIODATA

Teoria degetelor egale

Un studiu efectuat la Universitatea Rutgers din Statele Unite arata ca lungimea degetelor aratator si inelar spun despre un om – barbat sau femeie – daca este gay sau nu. Daca te-ai nascut un inelarul mai lung decat aratatorul, ai mai mult testosteron in organism. Daca ai indexul mai lung, ai mai mult estrogen. Iar persoanele care au tendinta sa iubeasca oameni de acelasi sex au degetele inelar si aratator egale.

Sursa www.unica.ro