MM Stoica a facut plangere la CEDO reclamand conditiile din inchisoare. Dragomir: Intri in puscarie si iesi bun de morga

Mihai Stoica a facut o plangere la CEDO, nemultumit de conditiile din inchisoare. Aflat la penitenciarul Rahova, el reclama atat frigul din celula, cat si conditiile precare de igiena care i se ofera, explicand ca nu poate face dus decat de doua ori pe saptamana. Informatia a fost publicata pe site-ul lui Dumitru Dragomir, oracoluldelabalcesti.ro.

“Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, este ingrozit de conditiile de la Rahova. MM a comunicat din puscarie cu avocatul sau si i-a dat ca tema o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), actiune pe care o vrea realizata urgent. Stoica este nemultumit de frigul din celula de la Rahova si de faptul ca nu poate sa faca dus decat de doua ori pe saptamana. MM are de ispasit o condamnare de trei ani si sase luni in Dosarul Transferurilor, pentru infractiunea de inselaciune. El are de platit catre stat o suma importanta, circa 500.000 de euro, de care nu dispune. Cosmin Olaroiu, cel mai bine platit antrenor roman, s-a oferit sa ii imprumute el acesti bani, fara dobanda si pe termen foarte lung”, noteaza sursa citata.

Contactat telefonic, Dumitru Dragomir a declarat la B1 TV ca nu doar MM Stoica se confrunta cu aceste probleme, ci toti cei inchisi, adaugand ca inchisorile din Romania inseamna de fapt condamnarea la moarte.

“Nu doar MM Stoica se confrunta cu aceste probleme, toata suflarea care exista in puscarii. Intri in puscarie si iesi bolnav. Iesi bun de morga. Dansul sta mai mult la cabinetul medical, e destul de bolnav. Nu este posibil sa ai 3-4 grade n camera. Nicaieri in lume nu se intampla sa nu ai mai putin de 22 de grade, in America ar lua foc puscaria. Pe cei pe care-i bagam acolo, de fapt ii condamnam la moarte. S-au plans si oameni obisnuiti, dar nu-i asculta nimeni. O parte dintre ei sunt nevinovati, domnilor. Sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi pe-acolo, mori cu zile. Nu numai Meme Stoica se plange, toata lumea se plange”, a declarat Dragomir.