MM STOICA a primit o VESTE PROASTA din partea JUDECATORILOR

Fostul manager al echipei STEAUA BUCURESTI, MIHAI STOICA, a primit o VESTE PROASTA chiar inainte de Sarbatori si asta cu toate ca a primit aviz favorabil din partea Comisiei Penitenciarului Jilava, la cererea sa de ELIBERARE CONDITIONATA, informeaza postul Romania Tv.

In aceste conditii, MM STOICA isi va petrece Sarbatorile de Iarna in spatele gratiilor, informeaza sursa citata. MIHAI STOICA nu a primit niciun raspuns la ELIBERAREA sa inainte de termen, magistratii hotarand sa amane luarea unei decizii in acest caz, pana dupa Anul Nou. Cererea lui MIHAI STOICA va fi judecata in data de 4 ianuarie.

CITESTE SI: GIGI NETOIU A FACUT INFARCT LA PUSCARIE

Comisia de la Penitenciarul Jilava a stabilit, in 10 decembrie, ca MIHAI STOICA poate fi ELIBERAT CONDITIONAT, dupa ce a executat un an si noua luni din pedeapsa de trei ani si sase luni, primita in DOSARUL TRANSFERURILOR. Dosarul sau a fost trimis la Judecatoria Sectorului 4, care se va pronunta in privinta cererii la inceputul anului viitor.

Trei dintre cei opt condamnati in DOSARUL TRANSFERURILOR au fost deja eliberati. Astfel, Tribunalul Ilfov a decis pe 4 noiembrie, definitiv, ca fostul international GICA POPESCU sa fie ELIBERAT CONDITIONAT, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor de jucatori.

CITESTE SI: GICA POPESCU INCEARCA SA-SI REDRESEZE AFACERILE

GEORGE COPOS si JEAN PADUREANU sunt ceilalti doi condamnati in dosarul amintit care au parasit penitenciarul in cursul acestui an.

Sursa foto: gandul