MM Stoica: Am decis sa transferam doi atacanti straini

MM Stoica, managerul general al Stelei, a anuntat pe pagina sa de Facebook tintele echipei ros-albastre din aceasta vara. Totodata, oficialul Stelei a mai spus si care a fost jucatorul ratat de gruparea din Ghencea in aceasta perioada.

Mihai Stoica a recunoscut ca Steaua va transfera doi atacanti straini, experimentati si cu motivatie, ofertele pentru ei fiind deja facute. In acelasi timp, managerul general al Stelei a confirmat si numele fotbalistilor pe care Steaua i-a dorit, dar nu au putut fi transferati.

“Ne-am gandit la Alibec, dar am decis sa transferam 2 atacanti straini cu cifre, experienta si motivatie. Ofertele sunt trimise, asteptam astazi raspunsurile cluburilor de care apartin.

Asadar, nu i-am ratat pe Viera, Nistor si Alibec pentru ca nu i-am ofertat. Singurul jucator pe care eu regret ca nu l-am putut convinge e Claudiu Keseru. Iar singurul atacant pe care si l-au dorit cu ardoare patronul si antrenorul e Bokila, doar ca baiatul a spus clar ca nu vrea la Steaua”, a anuntat MM Stoica pe contul sau de Facebook.

Sursa foto: gandul.info