MM Stoica are o nouă funcție la FCSB!

Mihai Stoica ocupă o nouă funcție în organigrama de la FCSB: manager general! Gruparea roș-albaștră a făcut acest anunț prin intermediul site-ului oficial al echipei.

Update: MM Stoica susține în aceste momente o conferință de presă. „Mă voi autoprezenta. Revin în funcția pierdută pe 4 martie 2014, cu aceleași atribuțiuni. Voi fi managerul general al echipei.

Am fost low-profile și în sezonul trecut. De azi sunt oficial. Am acceptat pentru că patronul echipei a decis să nu mai aibă apariții publice și trebuie ca acest club să aibă o voce. Calea pe care a ales-o Gigi Becali nu poate să implice și o asemenea activitate. Discutăm zilnic și nu cred că ar fi în regulă să fac public motivul.

Ce voi face? Rezultate! Asta am făcut toată viața și asta vom face! Rezultate bune. Era nevoie de un staff tehnic echilibrat și profesionist, iar de la venirea lui Anton Petrea și Thomas Neubert acest lucru s-a întâmplat.

Acum este nevoie de Pintilii pe bancă. Când Pintilii va putea sta ca antrenor pe bancă, atunci mă voi consulta cu ei, dacă au nevoie de mine, iar dacă patronul cred că pot ajuta echipa de pe bancă, o voi face cu cea mai mare plăcere.

Azi și mâine așteptăm cu înfrigurare rezultatele unor azi. Cei care se vor negativiza mâine nu vor putea evolua cu Dinamo, sau vor juca puțin. Dar e important ca măcar să ai pe bancă jucători ca Man, Cristea, Moruțan sau Briceag.  E foarte complicat pentru noi, dar cred că mental suntem în stare să luptăm cu șanse reale. Uneori este mai important mentalul decât fizicul”.

Știre inițială

După retragerea de anul trecut cauzată de problemele de sănătate ale fiicei sale, MM Stoica nu a ocupat o funcție oficială în cadrul clubului din Berceni. În ciuda acestui fapt a avut numeroase ieșiri pentru a lua apărarea clubului și a jucătorilor roș-albaștri.

MM Stoica a mai ocupat funcția de manager general la FCSB de alte trei ori: 2002-2007, 2010-2014 și 2016-2019 (postura oficializată deabia în 2018 pentru a nu încălca restricțiile impuse de eliberarea condiționată).

Sursa foto: captura foto