MM Stoica, batut de dinamovisti in inchisoare !

Mitica Dragomir face o dezvluire senzationala despre Mihai Stoica, unul dintre cei opt oameni din fotbal condamnati in Dosarul Transferurilor.

Pe site-ul lui Mitica Dragomir, oracoluldelabalcesti.ro, a aparut astazi o dezvaluire uluitoare despre Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei. Potrivit informatiilor fostului sef al LPF, care citeaza surse din Jandarmerie, MM Stoica si-a luat bataie de la doi dinamovisti in inchisoare. Totul se pare ca s-a inatmplat in timp ce Mihai Stoica se afla in curtea inchisorii si se plimba, dupa ce a intrat intr-un conflict verbal cu doi detinuti, fani ai lui Dinamo. Cearta a degenerat insa si s-a terminat cu o pereche de palme aplicata de dinamovisti lui Stoica. Scandalagiii au fost apoi despartiti de gardieni.

Citeste si: Mihai Stoica spera sa scape din inchisoare. Vezi ce au hotarat azi magistratii 

Acesta nu este singurul conflict in care se pare ca a fost implicat Mihai Stoica in inchisoare. Zilele trecute, a aparut informatia conform careia MM Stoica l-ar fi batut pe George Copos, fostul patron al Rapidului, deranjat de replicile pe teme sportive pe care acesta i le dadea.