MM Stoica: Ii recomand selectionerului sa-l lase in pace pe Reghe! Pentru ca si datorita lui are sanse la calificare

Asa cum era de asteptat, Mihai Stoica, managerul general al Stelei, nu putea lipsi din cadrul unui scandal in care este implicata echipa din Ghencea, jucatorii sai si antrenorul Laurentiu Reghecampf. 

Mihai Stoica a intrat in direct la Digi Sport si l-a sfatuit pe selectionerul Victor Piturca sa il lase in pace pe antrenorul campioanei si pe elevii sai, pentru ca altfel exista posibilitatea ca jucatorii din Ghencea sa nu mai vina la actiunile nationalei.

“Jucatorii sunt prieteni intre ei si se sutin unii pe altii. In momentul in care dai intr-un jucator dintr-un grup, grupul reactioneaza. ii recomand eu lui Piturca sa aiba grija cum vorbeste de jucatorii Stelei, pentru ca s-ar putea sa aiba o reactie ostila din partea lor. Nu este normal ca tu, selectioner, sa scoti in evidenta o serie de erori pe care le face un jucator la o echipa de club.

Citeste si: Victor Piturca il ataca pe Laurentiu Reghecampf

Piturca ar trebui sa ne multumeasca, in primul rand lui Reghe, pentru ca daca echipa nationala nu s-ar baza pe jucatorii Stelei, s-ar alege praful. Sa nu uite ca golul marcat de Chipciu in Ungaria il tine in cartile pentru baraj. Am discutat cu fotbalistii Stelei inainte de meciul cu Olanda de la Amsterdam si erau nemultumiti. Ba chiar mi-au spus: “trebuie sa ne aparam, sa stam cu fundul in poarta, asta ni se cere”. Ii recomand selectionerului sa-l lase pe antrenorul Stelei in pace. Sa-l lase pe reghe in pace, pentru ca si datorita lui are si el sanse de calificare si sa ia primele alea exorbitante”, a declarat Mihai Stoica pentru sursa citata.

Citeste si: Reghe contraataca

Sursa foto: adevarul.ro