MM STOICA se lauda: AM STIUT SA FAC PUSCARIE

MIHAI STOICA, fostul manager general al echipei STEAUA BUCURESTI, a facut o serie de dezvaluiri despre perioada pe care a petrecut-o in inchisoare. Fostul oficial al campioanei sustine ca detinutii cunoscuti nu au parte de privilegii in spatele gratiilor si se lauda ca a “stiut sa faca puscarie”, informeaza Gazeta Sporturilor in editia sa electronica.

MIHAI STOICA  marturiseste ca experienta din detentie l-a schimbat in bine. “Acolo imi cam tremurau genunchii. Cred ca au fost cele mai dificile momente din viata mea. Am fost confuz vreo doua zile, iar dupa aia am intrat direct in paine si nu am mai iesit. Nu exista detinut VIP sau televizor cu diagonala mare. Este un televizor cu cea mai mica diagonala posibila. Asa e la Rahova si la Jilava, unde am fost eu. Nu exista facilitati pentru detinutii cu notorietate. Cand s-au deschis usile la Jilava, am crezut ca este un RMN. Daca faci curat in fiecare zi, nu este mizerie. Austeritatea nu inseamna mizerie.

CITESTE SI: MM STOICA ESTE LIBER! PRIMA REACTIE A STELISTULUI IN MOMENTUL IESIRII DE LA JILAVA. UPDATE

Figurativ, nu am fost inchis nicio clipa. Fizic eram acolo, mintea mea nu a fost inchisa niciodata. Nu am suferit, dar nici nu pot spune ca mi-a fost bine. Am stiut sa fac puscarie. Cred ca daca as face un clasament al celor care stiu sa faca puscarie, pentru ca asta e o arta, m-as bate la primul loc.

Poti primi pachete cu mancare, poti sa cumperi de la magazinul penitenciarului o data pe saptamana. Ai program la televizor, dar pana la ora 23. Am primit o lectie extraordinar de importanta.

Inainte eram foarte nervos, eram definitia haterului. Cel mai mare castig este acela ca acum ma bucur de fiecare clipa. Eu, in afara puscariei, am avut probleme. Am cochetat cu depresia si eram dependent de somnifere. Am luat patru ani medicamente. Depresia e o boala ca oricare alta”, a declarat MM STOICA potrivit sursei citate.

Sursa foto: gsp