MM STOICA si-a dat AFARA avocatii: Le-am dat o gramada de bani si tot am ajuns la PUSCARIE

MM STOICA, managerul general al echipei STEAUA BUCURESTI, si-a CONCEDIAT echipa de AVOCATI care l-a reprezentat pe toata perioada cat a durat procesul sau in cadrul DOSARULUI TRANSFERURILOR, informeaza Fanatik.

MIHAI STOICA si-a dat afara AVOCATII dupa ce a fost CONDAMNAT definitive la INCHISOARE, oficialul stelist fiind nemultumit de faptul ca a ajuns in spatele gratiilor in ciuda faptului ca i-a umplut de bani pe acestia.

Citeste si: Cerererile lui MM STOICA si GEORGE COPOS de schimbare a regimului de detentie au fost amanate

MM a rabufnit dupa ce oamenii angajati de el sa-l apere nu au reusit sa-I induplece pe magistratii Curtii de Apel Bucuresti sa-I dea un aviz favorabil in cazul contestatiei sentintei.

Citeste si: MM STOICA si GICA POPESCU si-au luat servici la INCHISOARE! 

“Gata, am terminat cu avocatii astia! In cei sase ani de proces mi-au mancat peste 100.000 de euro. Mai bine merg pe mana unui avocat din oficiu in loc sa stau sa vad cum ma mananca astia de bani si eu tot in puscarie am ajuns. Daca nu gasesc in cel mai scurt timp un avocat serios, nu o sa mai merg in viata mea pe mana unuia sau altuia. Toata lumea imi spunea sa-l iau pe ala ca e bun, pe alalalt ca are experienta si uite unde am ajuns”, i-ar fi spus Meme unui prieten care l-a vizitat, anunta Fanatik.

MIHAI STOICA se afla INCARCERAT la Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste pedeapsa de trei ani si jumatate de INCHISOARE primita in DOSARUL TRANSFERURILOR. 

Sursa foto: gsp.ro