Cerererile lui MM STOICA si GEORGE COPOS de schimbare a regimului de detentie au fost amanate

Cererile lui MIHAI STOICA si GEORGE COPOS de schimbare a regimului de detentie au fost amanate, miercuri, de magistratii Judecatoriei Sectorului 5, pentru data de 14 mai.

In cazul lui MIHAI STOICA, avocatii acestuia au transmis instantei ca au reziliat contractul de reprezentare semnat cu fostul manager al echipei Steaua, astfel incat el trebuie sa isi angajeze alti avocati, transmite Agerpres.

In cazul lui George Copos, procesul a fost amanat deoarece la dosar nu a fost depusa decizia judecatorului delegat de la penitenciar.

Reamintim ca MIHAI STOICA si GEORGE COPOS sunt inchisi la Penitenciarul Rahova, avand un regim de detentie inchis, ei fiind condamnati in dosarul transferurilor din fotbal.

Citeste si: Cristi Borcea ramane dupa gratii. Vezi aici decizia Curtii de Apel

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis pe 4 martie condamnarea la inchisoare cu executare a celor opt inculpati din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul actionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — la 3 ani si 6 luni de detentie, Cristian Borcea, fost actionar la FC Dinamo — 6 ani si 4 luni, Ioan Becali — 6 ani si 4 luni, Victor Becali — 4 ani si 8 luni.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF l-a vizitat pe MM STOICA la penitenciar! Vezi ce au discutat cei doi

De asemenea, Jean Padureanu, fost presedintele al Clubului Gloria Bistrita, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in acelasi dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, iar Gheorghe Netoiu — la 3 ani si 4 luni de detentie cu executare.

Foto: GSP