UPDATE! MM Stoica si Laurentiu Reghecampf l-au vizitat pe Becali la Rahova! Directivele lui Gigi!

UPDATE: Mihai Soica, declaratie completa la iesirea de la intrevederea cu Gigi Becali de la Penitenciarul Rahova: “Am de transmis doua mesaje din partea lui Gigi. Primul este ca Steaua va fi condusa de Laurentiu Reghecampf si de mine cu putere maxima. A insistat sa spun asta. Nimeni, nici macar oameni din familia lui, nu are voie sa se bage. Nimeni nu are nici o putere deasupra noastra, iar daca cineva vorbeste despre Steaua o face in nume propriu. Al doilea mesaj este urmatorul: se va tine de cuvant si isi va respecta cuvantul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. In rest, orice intrebare imi puneti raspunsul este acelasi: Gigi Becali se cheama el”.

UPDATE: La iesirea din Penitenciarul Rahova, Mihai Stoica a declarat ca in urma discutiei purtate impreuna cu Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf  s-a hotarat ca tehnicianul sa isi continue inca un sezon pe banca Stelei.

MM Stoica si Laurentiu Reghecampf l-au vizitat astazi pe Gigi Becali la penitenciarul Rahova, acolo unde finantatorul Stelei isi ispaseste cei trei ani de inchisoare la care a fost condamnat in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Cei trei au pus la cale strategia pe care o va aborda in continuare clubul Steaua, si au discutat atat despre transferurile pe care ros-albastrii le vor face in aceasta vara. Mai mult ca sigur in urma acestei discutii se vor clarifica multe necunoscute legate de viitorul echipei din Ghencea.

Sursa foto: scoutingromania.com